Ditt Fornavn
 • 28.10.2016
 • Ukens filmtips #2  Endless Love
  ······

  Sjanger: Drama / Romantikk
  Se denne dersom du liker: The Notebook

  En romanse mellom to tenåringer utvikler seg til å bli en intens besettelse. I Endless Love spiller Alex Pettyfer og Gabriella Wilde en karismatisk gutt og en velstående jente, hvis dype begjær leder til en intens kjærlighetsaffære. Men forholdet tar en dramatisk vending når foreldrene hennes prøver å holde dem fra hverandre. En historie man kanskje har hørt litt mange ganger. Dere vet når den privilegerte jenta forelsker seg i en gutt som ikke er bra nok for henne's familie. Den er litt forutsigbar, men likevel er det en veldig søt film, som jeg vil anbefale dere.

  The Boy in the Striped Pajamas
  ······

  Sjanger: Drama / Krig
  Se denne dersom du liker: The Book Thief / The Kite Runner

  Denne filmen.. Dette må virkelig være en av de tristeste filmene jeg noen gang har sett. Filmens handling er plassert under andre verdenskrig og handlingen dreier seg om et forbudt vennskap mellom to gutter. Den ene er jøde og fanget i utryddelsesleir, mens den andre er sønnen til Nazisten som styrer leieren. De to utvikler et vennskap som får store konsekvenser og slutten er så fæl at jeg får tårer i øynene bare av å tenke på det. Dersom du ikke har sett denne filmen før,
  anbefaler jeg den virkelig! 


  The Danish Girl
  ······

  Sjanger: Romantikk / Drama / Biografi 
  Se denne dersom du liker: Theory Of Everything 

  The Danish Girl er basert på den sanne historien om den danske kunstneren Einar Wegener, som var verdens første person til å skifte kjønn, og den rørende kjærligheten mellom ham og hans støttende kone, Gerda. Når Gerda i mangel på en kvinnelig modell begynner å male ektemannen sin som kvinne, kommer sterke følelser til overflaten hos Einar. Etter et liv hvor han har fortrengt følelsen av å være fanget i feil kropp, begynner han å lytte til seg selv. Han forvandler seg sakte men sikkert til Lili Elbe, og til slutt er det det bare de siste avgjørende stegene igjen. Men er kjærligheten mellom to mennesker sterk nok til å overvinne alle hindringer.

 • 19.10.2016
 • Ukens filmtips  The Choice
  ······

  Sjanger: Drama / Romantikk
  Se denne dersom du liker: The Best Of Me / Safe Haven

  Nikolas Sparks sin nyeste film, en romantisk fin film. Travis forelsker seg i den nye naboen, Gabby, ved første blikk. Etter en stund innleder de et forhold, men livet har en vanskelig utfordring i vente for dem. Den vil stille Travis ovenfor det vanskeligste valget man kan ta når det gjelder ens livs største kjærlighet. The Choice er en kjempe fin film å se på til en jentekveld, hvis ikke kjæresten er interessert i kjærlighetsfilmer. Jeg fikk tårer på slutten. Anbefaler den virkelig!

  High Strung
  ······

  Sjanger: Drama / Musikk / Romantikk
  Se denne dersom du liker: Honey / Step up

  Jeg er jo virkelig glad i romantiske danse filmer, og denne er en av de nyeste. I en by hvor kun de beste lykkes, må to svært talentfulle personer med ulike bakgrunner finne harmonien for å oppnå drømmene sine. Ruby er en danser som går på Performing Arts School i Manhattan. Hun møter på fiolinist'n med navn Johnnie som spiller for penger på hjernbanen. Når han mister oppmerksomheten, blir fiolinen hans stjelt, og Ruby prøver å hjelpe han, og finner ut at han bor ulovlig i landet.

  Nerve
  ······

  Sjanger: Techno Thriller
  Se denne dersom du liker: ?

  For en nervepirrende, morsom og romantisk film. Vee Demarco går sitt siste år på videregående skole og er ei fornuftig frøken med gode karakterer, som sjendent trer ut av komfortsonen. Hele livet har hun levd i skyggen av sine dominerende venner som stadig finner på morsomme, halvgale påfunn, men én dag får hun nok. Hun er lei av å bli kalt den kjedelige, forutsigbare, og bestemmer seg for å melde seg som "spiller" i New Yorks mest populære mobilspill "Nerve" for en utfordring. Det hele starter med uskyldige morsomheter, men så fort følgertallene øker i takt med pengepremiene hennes blir hun bitt av konkurranseinstinktet hun også. Spillet leder henne til Ian som følgerne vil hun skal spille på lag med, og sammen tar de del i noen utfordringer som bare blir mer og mer farlige og nervepirrende.

  Om meg

  Cathrine Nielsen Buer

  Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Cathrine Buer og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av lærlings tiden min innen frisør yrket. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

  Instagram

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no