Ditt Fornavn
 • 26.10.2016
 • Skincare fra Eleni & Chris serien

  Nå er endelig skincare serien til Eleni & Chris ute i salongen vår! Jeg har hørt veldig mye bra om denne serien, og jeg gleder meg masse til å teste den ut. Dette er skandinaviske produkter, som inneholder SEAoil, Scandinavian Glacier Water og Cloudberry (Multebær). Den eksklusive SEAoil-oljen er hentet fra det klare vannet i Skandinavias dype, vakre fjorder, verdens reneste omega-olje. Den fukter huden, og huden blir sunnere og friskere.

  Scandinavian Glacier Water, det eksklusive skandinaviske brevannet er noe av det reneste vannet i verden. Vannet i Eleni & Chris produktene er hentet fra spektakulære Svartisen, som er Norges nest største isbre og mer enn 3000 år gammel. Med sin krystallklare renhet og sitt høye oksygeninnhold danner dette vannet grunnlag for produktene. Til slutt har vi Cloudberry (Multebær), dette sjeldne, gylne bæret inneholder vitamin A, B, C og E i tillegg til kalsium og magnesium. Ett bær inneholder fire ganger så mye vitamin C som en appelsin, noe som gjør det til en naturlig og virkelig forskjønnende ingrediens. Denne fukter også huden, men fine linjer og rynker viskes også ut.

  Cleansing Oil

  Denne milde, rensende oljen fjerner ansikt- og øyesminke, bevarer hudens naturlige fuktighet og gir en mild og effektiv rensing. Inneholder SEAoil og Scandinavian Glacier Water for å sikre optimal tilstand for huden. Man bruker denne ved å trykke 2-3 pumpemengder olje inn i tørr eller fuktig hud i ansiktet og øyeområdet. Deretter skyller man grundig, og den brukes hver morgen og kveld.
   

  Hydrating Face Mist

  Denne fuktighetsgivende ansiktssprayen er en konsentrert spray som gir fuktighet, beskytter og gjennoppfrisker hudens glød når som helst på dagen. Inneholder også SEAoil og Scandinavian Glacier Water. Brukes ved å spraye på ansiktshuden etter rens eller i løpet av dagen, for å gi huden umiddelbar fuktighet og glød. Spray 2-3 ganger på tørrhud.
   

  Anti-Aging Face Serum

  Dette Anti-Aging ansiktsserumet inneholder en høy konsentrasjon av kraftige ingredienser for å revitalisere huden og glatte ut fine linjer og rynker. Denne inneholder Cloudberryfrø (Multebær) og Scandinavian Glacier Water. Denne brukes ved å påføres på huden med oppadgående, løftende bevegelser etter rens.
  Ultra Hydrating Day Cream

  Denne ultra-fuktighetsgivende dagkremen for tørr hud, gir en dyptvirkende fuktighet og beskytter huden mot frie radikaler. Den fyldige, men friske og lette konsistensen trekker inn i huden og gjør den glatt, myk og strålende. Inneholder også SEAoil og Scandinavian Glacier Water. Denne brukes ved å påføre i ansiktet etter rens eller bruk av serum.
   

  Hydrating Eye Cream

  Denne fuktighetsgivende øyekremen gir dyptvirkende fuktighet, beskytter huden og gjør den glatt, myk og strålende. Inneholder også SEAoil og Scandinavian Glacier Water. Denne brukes ved å påføres på huden rundt øynene, etter rens eller bruk av serum. Brukes både morgen og kveld.

  Disse produktene bruker jeg akkurat nå, og jeg gleder meg kjempe masse til å se resultatet. Det tar rundt 28 dager til man ser fult resultat, og det er ganske bra, man kan til og med begynne å se resultater etter bare noen uker, så dette blir spennende. Jeg er fortsatt veldig fersk på disse produktene som sagt, men jeg kommer nok til å legge ut et innlegg til senere, når det er gått en god stund, og dere kan se resultatet på meg.

  Det som også er så fint med disse produktene, er at de også er veldig hygieniske. Du åpner ikke bare f.eks. dagkremen og stapper fingeren ned i krukken, men det er en sånn slags "hull" som man presser toppen ned, også kommer kremen ut ifra det "hullet". Slik at produktet blir beskyttet fra lys, varme, fukt osv. Designet er ikke minst utrolig enkelt og eligant, love it! ..
  Har du hørt om disse produktene? Hva synes du eventuelt om de?

 • 23.10.2016
 • New in: Grey neck blouse  Light grey funnel neck blouse

     Denne genseren har et så ufattelig godt stuff på seg, at det var nesten helt umulig å ikke kjøpe den. Jeg faller alltid pladask for gode gensere med behagelig stoff. Og denne har et sånt baby mykt stoff på genseren, at det kan være behagelig å gå med den både ute på fest, til vanlig hverdag eller bare til kos hjemme til en avslappende dag. Den er selvfølgelig veldig kort i lengden, men slik skal den være, og denne passer da perfekt til eventuelt en høy skinnbukse / vanlige jeans.  Denne kjøpte jeg på Noor her i Sandessjøen/Alstahaug, men den er laget av Vero Moda, så det kan hende man finner den der også. Fant den dessverre ikke på nettet, men hvis du er interessert i den, hør eventuelt med din nærmeste Vero Moda butikk om de har den inne. Jeg er ivertfall veldig fornøyd med denne genseren, og synes den er veldig behandlig å ha på seg. Håper dere har en fin kveld videre!

 • 21.10.2016
 • Endelig er den her  Ja, endelig er den her. Min kjære helt splitter nye iphone 7! Det var selvfølgelig en god del ventetid på denne rakker'n, men endelig er den her, etter litt over 4 uker med utålmodighet. Grunnen til at jeg kjøpte meg en ny mobil, er jo fordi jeg har hatt min iphone 5s i et par år nå, og selvfølgelig for litt over 4-5 uker siden, klarte jeg å knuse sjermen på den. Jeg kunne selvfølgelig sendt den inn til reparasjon, men valgte at det var på tide med en ny en. Kan hende jeg velger å sende den inn alikevel, nå som jeg har fått min nye iphone 7, hvem vet.

  Så langt har jeg fått testet den litt ut, og er kjempe fornøyd. Størrelsen er litt større en hva jeg er vant til, men det var vel på tide med en litt større skjerm. Kameraet er ikke  minst mye bedre kvalitet på enn min gamle mobil. Så hittil er jeg veldig fornøyd med min nye iphone 7. Er det noe mer dere vil vite, er det bare til å si ifra i kommentarfeltet, så kan jeg eventuelt skrive et nytt innlegg om dette med litt mer detaljer.

  Om meg

  Cathrine Nielsen Buer

  Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Cathrine Buer og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av lærlings tiden min innen frisør yrket. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

  Instagram

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no