Ditt Fornavn
 • 04.11.2016
 • Denne vinteren vil jeg ..  Spise renere og trene mer jevnlig

  Dette må jeg virkelig bli flinkere på. Det første jeg skal kutte ut nå, er selvfølgelig smågodt, og forhåpentligvis alt av sjokolade. Jeg har spist alt for mye candy, og merker på kroppen at nå er det nok. Jeg skal bli flinkere til å stå opp tidligere, ta meg ei liten tur, eller ei liten treningsøkt, før jeg hopper i dusjen, og pendler avgårde videre til jobb. Jeg skal passe på hva jeg handler på butikken ut av frokost og lunsj, og spise en god middag, uten at det skal bli for usunt. Ikke missforstå meg, kommer nok til å fortsette med litt usunnhet, men jeg må bare bli flinkere på kostholdet og helsen min, for min egen del.

  Lese fler bøker

  Nå leser jeg ingen bøker for tiden, og det jeg virkelig vil denne høsten, er å sette meg ned og lese en god bok eller flere. Det er så avslappende og bare sette seg ned med en god bok, istedenfor å sitte forran tv og pc'n hele kvelden, noe jeg gjør. Det hjelper veldig for både kropp og sjel, å legge fra seg alt, og bare kose seg med lesingen.

  Gjøre en god jobb på arbeid

  Fortsette å gjøre en god jobb på arbeid, har litt under et år igjen av lærlingstiden min. Jeg kjenner det er fortsatt en god del å lære, og jeg har mye igjen å gå på, men forhåpentligvis vil det sitte godt, på hva jeg skal gjøre og ikke gjøre, og jeg må passe på å spørre mer. Jeg trives veldig med dette yrke, det er kreativt, sosialt, og man gjør sjeldent det samme arbeidet hver dag. Man treffer alltids på nye mennesker, og gjør dem nye på håret, noe jeg synes er utrolig spennede og lærerikt, ikke minst artig. Så jeg vil virkelig gjøre en god jobb på arbeidet.

  Skrive bok

  Jeg har egentlig veldig lyst til å skrive en bok om eventuelt oppveksten min, og hvordan jeg jobbet meg igjennom det.. Men dette er mer en hobby/drøm som kanskje må bli langt på hyllen en liten stund. Men om jeg eventuelt får muligheten, vil jeg gjerne kanskje begynne å skrive på en bok denne vinteren.

  Treffe familie og venner

  .Denne vinteren vil jeg gjerne treffe familie og venner igjen. Sist jeg traff de var nå i sommer, i august. Så jeg har bestemt meg for at i enten januar, februar eller senest mars, så skal jeg ta meg en tur til sørlandet igjen å treffe de. Jeg trives veldig godt her oppe i nord med kjæresten, venninner og jobben osv, men det er alltids godt å se gode gamle venner, og ikke minst familien igjen en gang i blant.

  Blogge mer

  Det er utrolig mye jobb og teori som må læres på jobb, og kroppen min er veldig utslitt etter pendlingen hver dag. Så jeg får dessverre ikke tid til å blogge alltids, men jeg skal prøve å bli flinkere i løpet av denne vinteren, og forhåpentligvis vil dere kjære lesere følge meg videre på reisen min igjennom skjønnhet, tips og selvfølgelig min vanlige  hverdag.

  Spre mer glede

  Sist men ikke minst, vil jeg gjerne spre mer glede rundt til folk. Jeg vil veldig gjerne begynne å tenke mer positivt, og glede andre som eventuelt har en dårlig dag, eller bare ved å gi en god kompliment. Det er så deilig å ha en god dag, og ha en god følelse inne i seg, at å spre den gleden videre, vil bare gjøre det ekstra godt.

 • 02.11.2016
 • Gratis design #2  Stilsett    her.  /  Forside  her. / Innlegg her. / Kategori her. / Arkiv  her.

  Om meg

  Cathrine Nielsen Buer

  Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Cathrine Buer og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av lærlings tiden min innen frisør yrket. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

  Instagram

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no