Ditt Fornavn
 • 04.11.2016
 • Denne vinteren vil jeg ..  Spise renere og trene mer jevnlig

  Dette må jeg virkelig bli flinkere på. Det første jeg skal kutte ut nå, er selvfølgelig smågodt, og forhåpentligvis alt av sjokolade. Jeg har spist alt for mye candy, og merker på kroppen at nå er det nok. Jeg skal bli flinkere til å stå opp tidligere, ta meg ei liten tur, eller ei liten treningsøkt, før jeg hopper i dusjen, og pendler avgårde videre til jobb. Jeg skal passe på hva jeg handler på butikken ut av frokost og lunsj, og spise en god middag, uten at det skal bli for usunt. Ikke missforstå meg, kommer nok til å fortsette med litt usunnhet, men jeg må bare bli flinkere på kostholdet og helsen min, for min egen del.

  Lese fler bøker

  Nå leser jeg ingen bøker for tiden, og det jeg virkelig vil denne høsten, er å sette meg ned og lese en god bok eller flere. Det er så avslappende og bare sette seg ned med en god bok, istedenfor å sitte forran tv og pc'n hele kvelden, noe jeg gjør. Det hjelper veldig for både kropp og sjel, å legge fra seg alt, og bare kose seg med lesingen.

  Gjøre en god jobb på arbeid

  Fortsette å gjøre en god jobb på arbeid, har litt under et år igjen av lærlingstiden min. Jeg kjenner det er fortsatt en god del å lære, og jeg har mye igjen å gå på, men forhåpentligvis vil det sitte godt, på hva jeg skal gjøre og ikke gjøre, og jeg må passe på å spørre mer. Jeg trives veldig med dette yrke, det er kreativt, sosialt, og man gjør sjeldent det samme arbeidet hver dag. Man treffer alltids på nye mennesker, og gjør dem nye på håret, noe jeg synes er utrolig spennede og lærerikt, ikke minst artig. Så jeg vil virkelig gjøre en god jobb på arbeidet.

  Skrive bok

  Jeg har egentlig veldig lyst til å skrive en bok om eventuelt oppveksten min, og hvordan jeg jobbet meg igjennom det.. Men dette er mer en hobby/drøm som kanskje må bli langt på hyllen en liten stund. Men om jeg eventuelt får muligheten, vil jeg gjerne kanskje begynne å skrive på en bok denne vinteren.

  Treffe familie og venner

  .Denne vinteren vil jeg gjerne treffe familie og venner igjen. Sist jeg traff de var nå i sommer, i august. Så jeg har bestemt meg for at i enten januar, februar eller senest mars, så skal jeg ta meg en tur til sørlandet igjen å treffe de. Jeg trives veldig godt her oppe i nord med kjæresten, venninner og jobben osv, men det er alltids godt å se gode gamle venner, og ikke minst familien igjen en gang i blant.

  Blogge mer

  Det er utrolig mye jobb og teori som må læres på jobb, og kroppen min er veldig utslitt etter pendlingen hver dag. Så jeg får dessverre ikke tid til å blogge alltids, men jeg skal prøve å bli flinkere i løpet av denne vinteren, og forhåpentligvis vil dere kjære lesere følge meg videre på reisen min igjennom skjønnhet, tips og selvfølgelig min vanlige  hverdag.

  Spre mer glede

  Sist men ikke minst, vil jeg gjerne spre mer glede rundt til folk. Jeg vil veldig gjerne begynne å tenke mer positivt, og glede andre som eventuelt har en dårlig dag, eller bare ved å gi en god kompliment. Det er så deilig å ha en god dag, og ha en god følelse inne i seg, at å spre den gleden videre, vil bare gjøre det ekstra godt.

 • 30.10.2016
 • Uken som gikk ..

  Ukens opptur

  Opptur og opptur, kan si ukens hendelse er at jeg gikk fra mitt blonde litt gyldne hår, til brunette igjen denne uken som gikk. Jeg var veldig lei av det slitte, porøse og utbleket gylde blonde håret mitt, som nesten aldri ble kaldt uansett hvor mye jeg prøvde, fordi tuppene var alltid hvitere enn resten, så da så det alltids så sykt gult ut, så nå har jeg bestemt meg sammen med mine kollegaer, at det var på tide med en forandring, og jeg ble brunette igjen da.

  Ukens nedtur

  Ukens nedtur er ikke sånn veldig mye egentlig. Det eneste er at jeg fortsatt ikke har hørt noe ang. saken som var for en og en halv uke siden ca. Og at jeg fortsatt får en del anspenning i venstre skulder, så jeg håper det roer seg snart, hvis ikke blir jeg bare nødt til å bestille en lege time til.

  Ukens innkjøp

  I uken som var har jeg kjøpt inn kjempe fine hudprodukter til ansiktet mitt, fra Eleni & Chris skincare serien, og jeg er veldig fornøyd så langt. Er fortsatt bare noen dager siden jeg kjøpte det, så jeg ser frem til å se resultatet skikkelig etter en måneds tid, jeg gleder meg!


  Ukens sang

  Det sto mellom to sanger denne uken som var.. og en av de som blir ukens sang er Margaret - Cool Me Down, vet den er gammel, men den hjelper også veldig på humøret, i tillegg elsker jeg sanger som har en fengende melodi som man kan synge med. Digger å høre på denne mens jeg kjører bil, og bassen rister. 😊

  Ukens craving

  Sure peace merker, jeg bare elsker det godteriet der, de er så utrolig gode! Så denne uken cravet jeg mest etter disse rakkerne da. I tillegg er jeg veldig glad i resturang mat, jeg må slutte med det..

  Ukens tanke

  Min ukens tanke er at jeg måtte bli ferdig med oppgaven til lærepermen min, så min faglige leder kan se på den og vurdere om jeg består eller ikke. Dette er noe som gjøres unner lærlingstiden, og denne uken som gikk var jeg veldig dårlig på å fullføre oppgaven, så jeg brukte hele søndagen nesten på å skrive ferdig denne oppgaven. Lørdagen var jeg på jobb nesten hele dagen.. Så derfor har det ikke vært sånn alt for mye blogging, jeg har vært litt for utslitt, og tenkt alt for mye på faget og skulderen min. Ellers håper jeg dere kjære lesere har hatt en super uke!

 • 24.10.2016
 • Uken som gikk ..  Ukens opptur

  Jeg fikk endelig min nye iphone 7 i posten! Etter rundt 4 ukers ventetid, var den endelig her. Og så langt er jeg kjempe fornøyd med den. Jeg har blitt veldig glad i denne mobilen, og jeg kommer nok til å passe veldig godt på hvor jeg legger den fra meg, så jeg ikke knuser sjermen på denne også. Så oppturen denne uken må jeg si er dette, ellers er det å se kjæresten hver kveld, det også er i seg selv en opptur hver dag.

  Ukens nedtur

  Ukens nedtur er at jeg var i en bilullykke med meg selv i uken som gikk.. Min nydelige bil ble totalt vraket, men heldigvis gikk det bra med meg. Det å kjøre mot vinterstid er utrolig skummelt, jeg kjørte på isen, mistet kontroll, og vips, så fort skjer det.. Jeg fikk heldigvis bare noen få skrammer på kroppen, og blir ellers litt anspent i skuldre og nakken når jeg bruker de en del til jobb og kjøring, men jeg må bare passe på å hvile meg på kvelden, så blir det forhåpentligvis bedre igjen det også. Jeg er veldig takknemlig for at alt er bra med meg, og at jeg kan fortsette livet mitt videre.

  Ukens innkjøp

  I uken som var har jeg kjøpt inn en kjempe fin grå genser, og to svarte skinnbukser. Endelig har jeg også fått inn noen skinnbukser, som passer meg. Som jeg kan både ha til jobb eller til vanlig hverdag. Jeg er kjempe fornøyd med mitt siste innkjøp. Du finner mer om mitt siste innkjøp HER.

  Ukens sang

  CASH CASH - Millionaire (Feat NELLY & Digital Farm Animals). Denne sangen er egentlig ganske søt, fin og hjelper veldig på humøret mitt. Den er fengende, and you feel like a Millionaire. 😊

  Ukens craving

  Jeg er veldig glad i Napoli maten her i Sandnessjøen, og spesielt i Raviolien. Men jeg har også hatt veldig cravings for små godt. Med tanke på ulykken jeg hadde uken som gikk, så sykemeldte jeg meg litt fra jobb, slik at jeg kunne bygge meg opp igjen. Og når jeg sitter hjemme på kveldingen da, og ikke har noe å gjøre, blir jeg veldig godte sjuk dessverre.

  Ukens tanke

  Min ukens tanke er egentlig en god del. Fra mandag til onsdag gikk det veldig fint. Mandag startet jeg på jobb igjen, etter en ukes høstferie. Men på torsdagen skjedde ulykken, og jeg ble sykemeldt fra torsdag til fredag, og fikk en "lang" helg, med tanke på at jeg hadde fri helg denne uken. Så etter de tre første dagene, var det mye som skjedde den torsdagen, og jeg hadde veldig mye å tenke på, jeg var beskymret for alt. Jeg var lei meg for bilen, og beskymret for all papir arbeidet som må gå's igjennom nå med forsikring å alt, og jeg venter fortsatt på en tlf om hva som skjer videre nå fremover. Så man kan si det var en del tanker hos meg denne uken som gikk.. Ellers håper jeg dere har en fin kveld videre kjære lesere.

  Om meg

  Cathrine Nielsen Buer

  Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Cathrine Buer og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av lærlings tiden min innen frisør yrket. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

  Instagram

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no