Ditt Fornavn
 • 30.10.2016
 • Uken som gikk ..

  Ukens opptur

  Opptur og opptur, kan si ukens hendelse er at jeg gikk fra mitt blonde litt gyldne hår, til brunette igjen denne uken som gikk. Jeg var veldig lei av det slitte, porøse og utbleket gylde blonde håret mitt, som nesten aldri ble kaldt uansett hvor mye jeg prøvde, fordi tuppene var alltid hvitere enn resten, så da så det alltids så sykt gult ut, så nå har jeg bestemt meg sammen med mine kollegaer, at det var på tide med en forandring, og jeg ble brunette igjen da.

  Ukens nedtur

  Ukens nedtur er ikke sånn veldig mye egentlig. Det eneste er at jeg fortsatt ikke har hørt noe ang. saken som var for en og en halv uke siden ca. Og at jeg fortsatt får en del anspenning i venstre skulder, så jeg håper det roer seg snart, hvis ikke blir jeg bare nødt til å bestille en lege time til.

  Ukens innkjøp

  I uken som var har jeg kjøpt inn kjempe fine hudprodukter til ansiktet mitt, fra Eleni & Chris skincare serien, og jeg er veldig fornøyd så langt. Er fortsatt bare noen dager siden jeg kjøpte det, så jeg ser frem til å se resultatet skikkelig etter en måneds tid, jeg gleder meg!


  Ukens sang

  Det sto mellom to sanger denne uken som var.. og en av de som blir ukens sang er Margaret - Cool Me Down, vet den er gammel, men den hjelper også veldig på humøret, i tillegg elsker jeg sanger som har en fengende melodi som man kan synge med. Digger å høre på denne mens jeg kjører bil, og bassen rister. 😊

  Ukens craving

  Sure peace merker, jeg bare elsker det godteriet der, de er så utrolig gode! Så denne uken cravet jeg mest etter disse rakkerne da. I tillegg er jeg veldig glad i resturang mat, jeg må slutte med det..

  Ukens tanke

  Min ukens tanke er at jeg måtte bli ferdig med oppgaven til lærepermen min, så min faglige leder kan se på den og vurdere om jeg består eller ikke. Dette er noe som gjøres unner lærlingstiden, og denne uken som gikk var jeg veldig dårlig på å fullføre oppgaven, så jeg brukte hele søndagen nesten på å skrive ferdig denne oppgaven. Lørdagen var jeg på jobb nesten hele dagen.. Så derfor har det ikke vært sånn alt for mye blogging, jeg har vært litt for utslitt, og tenkt alt for mye på faget og skulderen min. Ellers håper jeg dere kjære lesere har hatt en super uke!

  2 Kommentarer skjul

  Victoria Larsen

  30.10.2016 kl. 22:54
  Fint innkjøp! :)

  Cathrine Nielsen Buer

  31.10.2016 kl. 23:43
  Victoria Larsen: tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Cathrine Nielsen Buer

  Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Cathrine Buer og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av lærlings tiden min innen frisør yrket. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

  Instagram

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits