Ditt Fornavn
 • 26.10.2016
 • Skincare fra Eleni & Chris serien

  Nå er endelig skincare serien til Eleni & Chris ute i salongen vår! Jeg har hørt veldig mye bra om denne serien, og jeg gleder meg masse til å teste den ut. Dette er skandinaviske produkter, som inneholder SEAoil, Scandinavian Glacier Water og Cloudberry (Multebær). Den eksklusive SEAoil-oljen er hentet fra det klare vannet i Skandinavias dype, vakre fjorder, verdens reneste omega-olje. Den fukter huden, og huden blir sunnere og friskere.

  Scandinavian Glacier Water, det eksklusive skandinaviske brevannet er noe av det reneste vannet i verden. Vannet i Eleni & Chris produktene er hentet fra spektakulære Svartisen, som er Norges nest største isbre og mer enn 3000 år gammel. Med sin krystallklare renhet og sitt høye oksygeninnhold danner dette vannet grunnlag for produktene. Til slutt har vi Cloudberry (Multebær), dette sjeldne, gylne bæret inneholder vitamin A, B, C og E i tillegg til kalsium og magnesium. Ett bær inneholder fire ganger så mye vitamin C som en appelsin, noe som gjør det til en naturlig og virkelig forskjønnende ingrediens. Denne fukter også huden, men fine linjer og rynker viskes også ut.

  Cleansing Oil

  Denne milde, rensende oljen fjerner ansikt- og øyesminke, bevarer hudens naturlige fuktighet og gir en mild og effektiv rensing. Inneholder SEAoil og Scandinavian Glacier Water for å sikre optimal tilstand for huden. Man bruker denne ved å trykke 2-3 pumpemengder olje inn i tørr eller fuktig hud i ansiktet og øyeområdet. Deretter skyller man grundig, og den brukes hver morgen og kveld.
   

  Hydrating Face Mist

  Denne fuktighetsgivende ansiktssprayen er en konsentrert spray som gir fuktighet, beskytter og gjennoppfrisker hudens glød når som helst på dagen. Inneholder også SEAoil og Scandinavian Glacier Water. Brukes ved å spraye på ansiktshuden etter rens eller i løpet av dagen, for å gi huden umiddelbar fuktighet og glød. Spray 2-3 ganger på tørrhud.
   

  Anti-Aging Face Serum

  Dette Anti-Aging ansiktsserumet inneholder en høy konsentrasjon av kraftige ingredienser for å revitalisere huden og glatte ut fine linjer og rynker. Denne inneholder Cloudberryfrø (Multebær) og Scandinavian Glacier Water. Denne brukes ved å påføres på huden med oppadgående, løftende bevegelser etter rens.
  Ultra Hydrating Day Cream

  Denne ultra-fuktighetsgivende dagkremen for tørr hud, gir en dyptvirkende fuktighet og beskytter huden mot frie radikaler. Den fyldige, men friske og lette konsistensen trekker inn i huden og gjør den glatt, myk og strålende. Inneholder også SEAoil og Scandinavian Glacier Water. Denne brukes ved å påføre i ansiktet etter rens eller bruk av serum.
   

  Hydrating Eye Cream

  Denne fuktighetsgivende øyekremen gir dyptvirkende fuktighet, beskytter huden og gjør den glatt, myk og strålende. Inneholder også SEAoil og Scandinavian Glacier Water. Denne brukes ved å påføres på huden rundt øynene, etter rens eller bruk av serum. Brukes både morgen og kveld.

  Disse produktene bruker jeg akkurat nå, og jeg gleder meg kjempe masse til å se resultatet. Det tar rundt 28 dager til man ser fult resultat, og det er ganske bra, man kan til og med begynne å se resultater etter bare noen uker, så dette blir spennende. Jeg er fortsatt veldig fersk på disse produktene som sagt, men jeg kommer nok til å legge ut et innlegg til senere, når det er gått en god stund, og dere kan se resultatet på meg.

  Det som også er så fint med disse produktene, er at de også er veldig hygieniske. Du åpner ikke bare f.eks. dagkremen og stapper fingeren ned i krukken, men det er en sånn slags "hull" som man presser toppen ned, også kommer kremen ut ifra det "hullet". Slik at produktet blir beskyttet fra lys, varme, fukt osv. Designet er ikke minst utrolig enkelt og eligant, love it! ..
  Har du hørt om disse produktene? Hva synes du eventuelt om de?

  2 Kommentarer skjul

  Victoria Larsen

  26.10.2016 kl. 23:31
  Nydelige produkter!

  Cathrine Nielsen Buer

  28.10.2016 kl. 20:46
  Victoria Larsen: De er helt supre :D Får helt babymyk hud :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Cathrine Nielsen Buer

  Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Cathrine Buer og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av lærlings tiden min innen frisør yrket. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

  Instagram

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits