Ditt Fornavn
 • 24.10.2016
 • Uken som gikk ..  Ukens opptur

  Jeg fikk endelig min nye iphone 7 i posten! Etter rundt 4 ukers ventetid, var den endelig her. Og så langt er jeg kjempe fornøyd med den. Jeg har blitt veldig glad i denne mobilen, og jeg kommer nok til å passe veldig godt på hvor jeg legger den fra meg, så jeg ikke knuser sjermen på denne også. Så oppturen denne uken må jeg si er dette, ellers er det å se kjæresten hver kveld, det også er i seg selv en opptur hver dag.

  Ukens nedtur

  Ukens nedtur er at jeg var i en bilullykke med meg selv i uken som gikk.. Min nydelige bil ble totalt vraket, men heldigvis gikk det bra med meg. Det å kjøre mot vinterstid er utrolig skummelt, jeg kjørte på isen, mistet kontroll, og vips, så fort skjer det.. Jeg fikk heldigvis bare noen få skrammer på kroppen, og blir ellers litt anspent i skuldre og nakken når jeg bruker de en del til jobb og kjøring, men jeg må bare passe på å hvile meg på kvelden, så blir det forhåpentligvis bedre igjen det også. Jeg er veldig takknemlig for at alt er bra med meg, og at jeg kan fortsette livet mitt videre.

  Ukens innkjøp

  I uken som var har jeg kjøpt inn en kjempe fin grå genser, og to svarte skinnbukser. Endelig har jeg også fått inn noen skinnbukser, som passer meg. Som jeg kan både ha til jobb eller til vanlig hverdag. Jeg er kjempe fornøyd med mitt siste innkjøp. Du finner mer om mitt siste innkjøp HER.

  Ukens sang

  CASH CASH - Millionaire (Feat NELLY & Digital Farm Animals). Denne sangen er egentlig ganske søt, fin og hjelper veldig på humøret mitt. Den er fengende, and you feel like a Millionaire. 😊

  Ukens craving

  Jeg er veldig glad i Napoli maten her i Sandnessjøen, og spesielt i Raviolien. Men jeg har også hatt veldig cravings for små godt. Med tanke på ulykken jeg hadde uken som gikk, så sykemeldte jeg meg litt fra jobb, slik at jeg kunne bygge meg opp igjen. Og når jeg sitter hjemme på kveldingen da, og ikke har noe å gjøre, blir jeg veldig godte sjuk dessverre.

  Ukens tanke

  Min ukens tanke er egentlig en god del. Fra mandag til onsdag gikk det veldig fint. Mandag startet jeg på jobb igjen, etter en ukes høstferie. Men på torsdagen skjedde ulykken, og jeg ble sykemeldt fra torsdag til fredag, og fikk en "lang" helg, med tanke på at jeg hadde fri helg denne uken. Så etter de tre første dagene, var det mye som skjedde den torsdagen, og jeg hadde veldig mye å tenke på, jeg var beskymret for alt. Jeg var lei meg for bilen, og beskymret for all papir arbeidet som må gå's igjennom nå med forsikring å alt, og jeg venter fortsatt på en tlf om hva som skjer videre nå fremover. Så man kan si det var en del tanker hos meg denne uken som gikk.. Ellers håper jeg dere har en fin kveld videre kjære lesere.

  2 Kommentarer skjul

  spisogspar

  24.10.2016 kl. 21:15
  Fint uke innlegg:)) Så skummelt å havne i en bilulykke, men godt det gikk bra med deg!

  Cathrine Nielsen Buer

  24.10.2016 kl. 21:31
  spisogspar: tusen takk :) ja, veldig skummelt det der :/ takk for det <3

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Cathrine Nielsen Buer

  Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Cathrine Buer og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av lærlings tiden min innen frisør yrket. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

  Instagram

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits