Ditt Fornavn
 • 28.10.2016
 • Ukens filmtips #2  Endless Love
  ······

  Sjanger: Drama / Romantikk
  Se denne dersom du liker: The Notebook

  En romanse mellom to tenåringer utvikler seg til å bli en intens besettelse. I Endless Love spiller Alex Pettyfer og Gabriella Wilde en karismatisk gutt og en velstående jente, hvis dype begjær leder til en intens kjærlighetsaffære. Men forholdet tar en dramatisk vending når foreldrene hennes prøver å holde dem fra hverandre. En historie man kanskje har hørt litt mange ganger. Dere vet når den privilegerte jenta forelsker seg i en gutt som ikke er bra nok for henne's familie. Den er litt forutsigbar, men likevel er det en veldig søt film, som jeg vil anbefale dere.

  The Boy in the Striped Pajamas
  ······

  Sjanger: Drama / Krig
  Se denne dersom du liker: The Book Thief / The Kite Runner

  Denne filmen.. Dette må virkelig være en av de tristeste filmene jeg noen gang har sett. Filmens handling er plassert under andre verdenskrig og handlingen dreier seg om et forbudt vennskap mellom to gutter. Den ene er jøde og fanget i utryddelsesleir, mens den andre er sønnen til Nazisten som styrer leieren. De to utvikler et vennskap som får store konsekvenser og slutten er så fæl at jeg får tårer i øynene bare av å tenke på det. Dersom du ikke har sett denne filmen før,
  anbefaler jeg den virkelig! 


  The Danish Girl
  ······

  Sjanger: Romantikk / Drama / Biografi 
  Se denne dersom du liker: Theory Of Everything 

  The Danish Girl er basert på den sanne historien om den danske kunstneren Einar Wegener, som var verdens første person til å skifte kjønn, og den rørende kjærligheten mellom ham og hans støttende kone, Gerda. Når Gerda i mangel på en kvinnelig modell begynner å male ektemannen sin som kvinne, kommer sterke følelser til overflaten hos Einar. Etter et liv hvor han har fortrengt følelsen av å være fanget i feil kropp, begynner han å lytte til seg selv. Han forvandler seg sakte men sikkert til Lili Elbe, og til slutt er det det bare de siste avgjørende stegene igjen. Men er kjærligheten mellom to mennesker sterk nok til å overvinne alle hindringer.

  0 Kommentarer skjul

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Cathrine Nielsen Buer

  Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Cathrine Buer og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av lærlings tiden min innen frisør yrket. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

  Instagram

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits