Ditt Fornavn
 • 19.10.2016
 • Ukens filmtips  The Choice
  ······

  Sjanger: Drama / Romantikk
  Se denne dersom du liker: The Best Of Me / Safe Haven

  Nikolas Sparks sin nyeste film, en romantisk fin film. Travis forelsker seg i den nye naboen, Gabby, ved første blikk. Etter en stund innleder de et forhold, men livet har en vanskelig utfordring i vente for dem. Den vil stille Travis ovenfor det vanskeligste valget man kan ta når det gjelder ens livs største kjærlighet. The Choice er en kjempe fin film å se på til en jentekveld, hvis ikke kjæresten er interessert i kjærlighetsfilmer. Jeg fikk tårer på slutten. Anbefaler den virkelig!

  High Strung
  ······

  Sjanger: Drama / Musikk / Romantikk
  Se denne dersom du liker: Honey / Step up

  Jeg er jo virkelig glad i romantiske danse filmer, og denne er en av de nyeste. I en by hvor kun de beste lykkes, må to svært talentfulle personer med ulike bakgrunner finne harmonien for å oppnå drømmene sine. Ruby er en danser som går på Performing Arts School i Manhattan. Hun møter på fiolinist'n med navn Johnnie som spiller for penger på hjernbanen. Når han mister oppmerksomheten, blir fiolinen hans stjelt, og Ruby prøver å hjelpe han, og finner ut at han bor ulovlig i landet.

  Nerve
  ······

  Sjanger: Techno Thriller
  Se denne dersom du liker: ?

  For en nervepirrende, morsom og romantisk film. Vee Demarco går sitt siste år på videregående skole og er ei fornuftig frøken med gode karakterer, som sjendent trer ut av komfortsonen. Hele livet har hun levd i skyggen av sine dominerende venner som stadig finner på morsomme, halvgale påfunn, men én dag får hun nok. Hun er lei av å bli kalt den kjedelige, forutsigbare, og bestemmer seg for å melde seg som "spiller" i New Yorks mest populære mobilspill "Nerve" for en utfordring. Det hele starter med uskyldige morsomheter, men så fort følgertallene øker i takt med pengepremiene hennes blir hun bitt av konkurranseinstinktet hun også. Spillet leder henne til Ian som følgerne vil hun skal spille på lag med, og sammen tar de del i noen utfordringer som bare blir mer og mer farlige og nervepirrende.

  0 Kommentarer skjul

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Cathrine Nielsen Buer

  Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Cathrine Buer og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av lærlings tiden min innen frisør yrket. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

  Instagram

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits