Ditt Fornavn
 • 21.10.2016
 • Endelig er den her  Ja, endelig er den her. Min kjære helt splitter nye iphone 7! Det var selvfølgelig en god del ventetid på denne rakker'n, men endelig er den her, etter litt over 4 uker med utålmodighet. Grunnen til at jeg kjøpte meg en ny mobil, er jo fordi jeg har hatt min iphone 5s i et par år nå, og selvfølgelig for litt over 4-5 uker siden, klarte jeg å knuse sjermen på den. Jeg kunne selvfølgelig sendt den inn til reparasjon, men valgte at det var på tide med en ny en. Kan hende jeg velger å sende den inn alikevel, nå som jeg har fått min nye iphone 7, hvem vet.

  Så langt har jeg fått testet den litt ut, og er kjempe fornøyd. Størrelsen er litt større en hva jeg er vant til, men det var vel på tide med en litt større skjerm. Kameraet er ikke  minst mye bedre kvalitet på enn min gamle mobil. Så hittil er jeg veldig fornøyd med min nye iphone 7. Er det noe mer dere vil vite, er det bare til å si ifra i kommentarfeltet, så kan jeg eventuelt skrive et nytt innlegg om dette med litt mer detaljer.

  2 Kommentarer skjul

  Susanne Moen Øy

  21.10.2016 kl. 15:38
  Alltid like digg med ny telefon! Min skjerm er knust og har allerede bytta typ tre gonger, kanskje eg burde vurdere ny eg også, haha :-)

  Ønsker deg ei nydeleg helg!

  Cathrine Nielsen Buer

  21.10.2016 kl. 16:04
  Susanne Moen Øy: kjempe deilig med ny telefon, anbefaler det virkelig! tusen takk <3

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Cathrine Nielsen Buer

  Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Cathrine Buer og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av lærlings tiden min innen frisør yrket. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

  Instagram

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits